5 Tips about سردرد خوشه ای You Can Use Today
5 Tips about سردرد خوشه ای You Can Use Today
Blog Article
اگر متوجهی علائم گرمازدگی در فردی شدید، بلافاصله با شمارهی ۱۱۵ تماس بگیرید.
کمپرس سرد: از کمپرسهای سردی مانند کیسه یخ استفاده کنید.
برای سردرد شدید باید به دکتر مغز و اعصاب خوب مراجعه کنید. تخصص مغز و اعصاب تنها رشتهای است که به طور تخصصی در زمینه درمان انواع سردرد شامل سردرد خوشهای (کلاستر)، سردرد سینوزیتی، میگرنی، عصبی (تنشی) و … فعالیت میکند.
اما چه زمانی میتوان تفاوت میان یک سردرد ساده، یا حتی سردرد تنشی یا خوشه ای را با سردرد میگرنی تشخیص داد؟ برای جواب این سوال، باید با مشخصات سردرد میگرنی و علائم آن آشنا شوید.
نور خیلی روشن و حتی نور صفحه نمایش کامپیوتر و تلفن همراه نیز می تواند منجر به سردرد های میگرنی شود.
اطلاعات این مقاله صرفاً برای افزایش آگاهی شماست. بههیچعنوان بدون مشورت با پزشک، خوددرمانی نکنید.
با این حال متخصصان با بررسی انواع سردردهای میگرنی، شکل بروز آنها و نوع حملات، روشهای مختلفی را برای مهار میگرن به کار گرفتهاند که در برخی موارد به بهبود علائم و کاهش پایدار در تعداد حملات میانجامد.
طب سوزنی از جمله روشهای درمان طب سنتی کشور چین است. این روش درمان میتواند به کاهش دفعات ابتلا به سردردهای تلاشی و پیشگیری از میگرن پریود کمک کند.
میگرن پریودی: علت ایجاد این سردرد مشابه سردرد هورمونی بوده، اما علائم آن متفاوت است.
برای این کار می توانید ناحیه دردناک را چند دقیقه برای رفع سردرد چه کنیم به آرامی فشار داده و ماساژ دهید.
جالینوس برای اولین بار از این واژه برای توصیف میگرن استفاده کرد و انواع سردرد میگرنی را بهشکل دردی که فقط در یک طرف جمجمه احساس میشود، توصیف کرد.
میتوانید زیر نظر پزشکان متخصص طب سوزنی، جهت تسکین و درمان سردردهای میگرنی از طب سوزنی هم بهره بگیرید.
امروزه پزشکان با استفاده از روشهای مختلفی اعم از تجویز داروهای مسکن، داروهای تاثیرگذار بر اعصاب و عروق، داروهای گیاهی و مکمل، آموزش اصلاح روش زندگی و پیشنهاداتی برای قرار گرفتن کمتر در معرض محرکهای میگرن، به بهبود بیماران مبتلا به انواع این بیماری کمک میکنند.
پزشکی امروز بیش از شناخت عامل میگرن، بر روشهای مختلف مهار سردردهای میگرن و شدت علائم بیماران متمرکز شده است. هرچند که پژوهشگران همواره در حال ادامه تحقیقات بر روی علتهای مختلف مولکولی، ژنتیکی، عروقی و هورمونی موثر در ایجاد میگرن هستند و روزانه یافتههای بیشتری بر دانستههای علمی درباره منشا میگرن افزوده میشود.